Skip to main content

Både sommar som vinter.....

Avstånd och service

Bekvämt läge med ski in/ski out till VM8:an. Nära till Ullådalen (5 min med bil) som har mycket fina längdspår samt goda topptursmöjligheter.

Bada i Åresjön. Raka vägen är ca 500 m.

Åre centrum med tåg, butiker, restauranger apotek, uteliv ligger ca 1500 meter bort, eller ca 150 kr i taxi. Systembolag ligger i andra änden av Åre, drygt 2,5 km.

Om man dagen för avresa vill sporta på berget kan man nyttja tågstationens förvaring och duschar,

Känn dig som hemma

Du får access till lägenheten klockan 15.00
Oavsett om du som vår gäst känner oss sen tidigare eller inte så hoppas vi att vi kan lita på varandra. Hos oss har du tillgång till en hel del fler prylar än på något annat ställe du varit på. Du får fritt använda allt men under förutsättning att allt lämnas i minst lika bra skick som när du kom.

Chilla lite

Här kan du verkligen hitta egen sinnesro. Ta ett bastubad efter en sportig dag, laga något riktigt gott, häll upp ett glas vin, sätt dig på balkongen och insup frisk fjälluft.

Du kan också casta någon riktigt bra film eller digga till någon stream av dina bästa musikartister. Vardagsrumssoffan rymmer 4 samtidiga livsnjutare med lagom avstånd till TV-skärmen och vårt Bose-system.

Teknik

Wifi 100/100
TV går på Chromecast
Bose systemet
Golvvärme. Reglage finns i respektive rum.

Egen garageplats i husets källare.
Extra fordon och gäster hänvisas till parkeringen mot VM8:an.

Tvättmaskin med inbyggd torktumlare, torkskåp.
Ugn med micro och ånga

Bonus

Vi har lite kul prylar och vi delar gärna dessa med er för att få riktig piff på vistelsen.

Vinkyl
Kolla vinkylen. Den är olåst och fylld med Cote du Rhone och ett par flaskor bubbel. Om du är där och nallar så ska du givetvis se till att det är fyllt med vin av samma eller bättre sort när du åker.
Vår fastighetsvärd har “koll” och ser till att du betalar bra om du glömt att fylla på det som konsumerats.

Låna skidor
Lånar du ett par av våra skidor så återlämnas dom nyslipade samt nyvallade. Det räcker med ett enda åk, så ska detta göras. Åre Skidsport har skidservice.
Du vill att nästa hyresgäst har samma fina förutsättningar som du fick.
Skidorna står uppmärkta i vårt källarförråd.

Avresa och Städning

Se till att vara klar att resa hemåt senast 11.00.

Städning ingår i priset
Det innebär ändå visst ansvar från din sida. Du behöver grovstäda själv, slänga hushållssopor samt se till att köket är fint och allt diskat.

Trasigt och sönder
Om något ändå gått sönder så vill vi att du snabbt som attan hör av dig så vi kan reparera eller ersätta. Det gäller givetvis allt som tillhör lägenheten.

Vi förbehåller oss rätten att efterdebitera sånt som gått sönder eller försvunnit under en vistelse. Det kan vara allt från ett trasigt vinglas till en fläck på soffan eller ett par repiga testskidor. När du flyttar in, var noga med att kontrollera att allt är 100% så slipper du ta smällen för dem som var där innan dig.

Betala för det som konsumerats
…vinet!

KÖR FÖRSIKTIGT!